Kávové mocca – nejlepší recept

Překvapte své chuťové buňky lahodným a osvěžujícím kávovým mocca dezertem. Tato jednoduchá, ale ohromující kombinace kávy a čokolády vytvoří dokonalý závěr vašeho jídla.
Nejenže vás osvěží, ale také potěší vaše smysly svou bohatou chutí a krémovou texturou. Připraven za pár minut, tento dezert se stane vaším novým oblíbeným způsobem, jak zakončit každý gastronomický zážitek.
TIP: Vyzkoušet můžete také jednoduché dezerty nebo báječný tvarohovo-kávový dezert.
Suroviny:
- 42 dkg hladké mouky 00
- 25 dkg Hera
- 15 dkg cukru
- 2 žloutky
- 1 dkg kávy mleté
Krém:
- 10 dkg másla
- 12 dkg cukru moučky
- 1 lžička kávy mleté
Postup:
- Vypracujeme těsto, vyválíme na cca 3 mm výšku, vykrajujeme tvary.
- Pečeme na 180 °C.
- Po vychladnutí, většinou druhý den, slepujeme krémem.
- Polijeme čokoládou a nahoře ozdobíme půlkou mandle.
Kávový mocca dezert je opravdu tím nejlepším z obou světů – káva v nápoji se spojuje s čokoládou v dezertu. Tato harmonie chutí vám zajistí nezapomenutelný zážitek. Tak proč si ho nevychutnat a udělat si radost hned teď?
Připravte si tento úžasný dezert a pozvěte své přátele či rodinu na lahodnou kávovou zážitkovou chvilku. Vaše chuťové buňky vám za to určitě poděkují, a vy budete mít radost z toho, jak jednoduché je udělat si štěstí přímo v pohodlí vaší domácnosti.