Látková elegance i odolný silikon – Apple začíná prodávat ochranná pouzdra pro AirPods Pro

Zatímco na iPhony, iPady a také MacBooky nabízí Apple svá oficiální ochranné obaly, které v případě tabletů lze využít i jako polohovatelné stojánky s možností klávesnice, na bezdrátová sluchátka AirPods dosud se svým vlastním pouzdrem nepřišel. Přičemž by to dávalo značný smysl, i když se krabička jeví jako odolná, je velmi náchylná na poškrábaní a teoreticky i na zlomení otevíracího mechanismu.

Z toho důvodu se na trhu objevují ochranná pouzdra třetích stran, která jsou zpravidla vybavena voděodolnou bariérou a malou karabinou pro připnutí na batoh nebo pásek u kalhot. Dosud se však tato řešení týkala především klasických AirPodů, nikoliv nové verze s přídomkem Pro, která přináší i kýženou funkci pro aktivní potlačování okolního ruchu.

Vzhledem k tomu, jaký o AirPods Pro panuje zájem, o čemž svědčí i neustále vyprodané zásoby na skladech a slibované doručení v druhé polovině ledna, Apple se rozhodl, že tato řešení do své nabídky zahrne. Konkrétně jde o nové vodotěsné pouzdro od známé značky Catalyst, která vyrábí ověřené obaly pro původní AirPody, a látkovou variaci od firmy InCase.

Jednoduchá černá a elegantní Woolenex

V rámci takzvaného Catalyst Special Edition vsadil výrobce na decentní černé provedení z měkkého silikonu, který nijak zvlášť nepřidá na váze samotného produktu. Navíc disponuje protiskluzovým povrchem, tudíž je násobně menší šance, že by jinak kluzká krabička od sluchátka vypadla na tvrdý povrch a hrozilo ji nenávratné poničení.

Obal pochopitelně přichází i s otvorem pro vsunutí Lightningu, takže během nabíjení krabičky nebude třeba ochranu sundávat (podporováno je i bezdrátové nabíjení). Nedílnou součástí je i karabina, která se dá jednoduše odepnout pro zajištění ještě minimalističtějšího vzhledu.

Co se týče ceny, Catalyst Special Edition stojí 739 korun a Apple udává, že při dnešním objednání by měl dorazit v první polovině února. Patrně tak reflektuje i nedostatečné skladové zásoby samotných AirPodů Pro.

Za stejnou cenu pak přichází i varianta od značky InCase, která je vyrobena z elegantní směsové tkaniny s odolností proti oděru a povětrnostním vlivům, přičemž jádro ochrany tvoří polykarbonát Bayer Makrolon.

Airpods Pro

Sluchátka Apple AirPods Pro jsou revoluční technologií, která si rychle získává oblibu mezi hudebními a zvukovými nadšenci. Sluchátka AirPods Pro nabízejí vysoce kvalitní poslech s funkcí aktivního potlačení šumu, která jistě potěší.

Začněme tím, že si povíme něco o designu sluchátek AirPods Pro. Mají konstrukci do uší, která je mezi bezdrátovými sluchátky jedinečná. Díky tomu dobře a pohodlně padnou do ucha a vytvářejí těsnění, které pomáhá blokovat vnější hluk. Sluchátka AirPods Pro jsou také vybavena nastavitelnými silikonovými koncovkami, takže si je můžete přizpůsobit svým uším. Tím je zajištěna nejlepší kvalita zvuku a pohodlí.

Sluchátka AirPods Pro jsou také vybavena technologií aktivního potlačení hluku od společnosti Apple. Tato funkce funguje tak, že analyzuje zvuk kolem a pak pomocí mikrofonů vytvoří opačnou zvukovou vlnu, která potlačí okolní hluk. Tato technologie je skvělá pro dojíždějící, cestující a všechny ostatní, kteří potřebují blokovat okolní hluk.

Sluchátka AirPods Pro jsou také vybavena pokročilou zvukovou technologií, která jim umožňuje poskytovat vysoce kvalitní poslech. Sluchátka jsou vybavena adaptivním ekvalizérem a režimem průhlednosti, které umožňují přizpůsobit zvuk podle představ. Sluchátka AirPods Pro také nabízejí plný a vyvážený zvuk se skvělou čistotou a basy.

Pokud jde o výdrž baterie, AirPods Pro nabízejí až 4,5 hodiny poslechu na jedno nabití. To většině lidí stačí, ale pokud potřebujete víc, AirPods Pro se dodávají s bezdrátovým nabíjecím pouzdrem, které může poskytnout až 24 hodin poslechu.

Celkově jsou sluchátka Apple AirPods Pro vynikající volbou pro každého, kdo hledá kvalitní poslech. Díky technologii aktivního potlačení hluku a pokročilé zvukové technologii jsou skvělou volbou pro dojíždějící i cestující. Úctyhodná je i výdrž baterie a díky bezdrátovému nabíjecímu pouzdru je snadno udržíte nabité. Pokud hledáte skvělá bezdrátová sluchátka, AirPods Pro jsou skvělou volbou.