Streetstyle s kultovními Converse — stvořte nevšední look

Legendární kecky Converse, to je streetwearový evergreen, který se opírá na dynamicky se měnících trendech. Nadčasový design v klasických verzích nebo těch definovaných nanovo, to je must have všedních městských outfitů v tom nejlepším vydání. Charakteristické logo se symbolem hvězdy dnes stanoví synonymum nejvyšší jakosti, komfortu a ležérního autentického looku. Inspirujte se našimi nabídkami a tvořte jedinečné outfity s kultovními Converse!

Minimalismus ve verzi sporty

Slyšíte „Converse Chuck Tylor”? Víte, že před sebou máte osvědčené boty na běžné nošení! Není se čemu divit, že v průběhu let si je zamilovaly miliony fanoušků streetwearu, a také největší hvězdy kina, hudby i světa módy. Uznávané kecky se nadobro zapsaly také do popkultury a trvale zaujímají významné místo v historii streetwearu. Rozhodně se oplácí doplnit svůj šatník o jeden z univerzálních střihů v odstínech černé nebo bílé. Converse Chuck 70, to je nadčasová nabídka dostupná ve verzi s vysokým nebo nízkým plátěným svrškem. Osvědčí se v každém minimalistickém letním looku, inspirovaným ulicí. V dámské verzi boty zkomponujte s jednoduchým oversize tričkem a bike shorts, skvělým nápadem je také prolomení klasické bílé košile a kalhot palazzo keckami a kšiltovkou. Zatímco sporty chic získáte, když sáhnete po tennis skirt, top a kabelku baguette. Kecky Converse v pánském vydání minimal se prosadí v monochromatických novodobých setech nebo jako element pohodlných outfitů s šedými joggery a bavlněným tričkem bez rukávů. Celek doplňte ledvinkou převěšenou přes rameno a brýlemi typu wayfarer.

Elektrizující mix

Jestli tlumený look, to není nic pro Vás, stvořte avantgardní stylizaci, která upoutá pozornost. V takové verzi se ideálně osvědčí modely Converse All Star, inspirované futurismem. Rozhodně si prohlédněte model Run Star Motion Seasonal Color posazen na jedinečné podrážce ve formě vlnovkové platformy. Zatímco Converse Chuck Taylor All Star Lugged, to je varianta, která se vyznačuje zakončením ve formě gumového podpatku. A možná klasická forma, ale s odvážným potiskem nebo se svrškem v intenzivním odstínu? Tyto nabídky perfektně doplní všechny maximalistické looky a stvoří tak fúzi stylů. Denim propojen s kůží, květy s gepardím vzorem či verze jednoho z nejsilnějších trendů sezony – návrat do estetiky let 2000-2010 – díky Converse budou ještě více fascinující.

Stylizace na chladné dny

Navzdory zdání, kecky Converse nejsou nabídkou pouze na jaro a léto. Značka má ve své nabídce mnoho modelů, které si s úspěchem poradí během náročného podzimního nebo zimního počasí. Stačí zmínit takové modely, jak Converse Chuck Taylor All Star Lift, Lugged 2.0 či Berkshire Boot. Mají kvalitní kožené svršky, teplé polstrování a přilnavé podrážky, izolující od studené země, což umožní se cítit komfortně a zároveň vytvářet úchvatné stylizace na chladné dny. Dokonale se osvědčí ve stylizacích s cargo pants, hoodie, péřovými vestami a čepicí beanie. V casualovém vydání zkomponujte zimní Converse s dlouhým vlněným kabátem, kalhotami střihu flare a teplými doplňky. Bez ohledu na to, jaký styl běžně preferujete, kecky Converse Vám umožní tvořit jedinečné looky bez ohledu na roční období.