Jak se tvoří značka kosmetiky pro modeláž gelových nehtů

Tak jedinečná je značka RUSCONA, která vznikla z hlubokých znalostí a lásky k nehtovému designu a gelovým nehtům. Kvalitu produktů testuje a podrobuje důkladné analýze sama zakladatelka dodnes.

Na dlouhou cestu plnou učení, objevování, pokusů a omylů se vydala slovenka Slavomíra Rusnáková. Nejtalentovanější nehtařka současnosti, která ke své práci hledala to nejlepší, aby zjistila, že to opravdu nejlepší si musí vytvořit sama.

Jak vznikla Ruscona

Rok 2010 byl zlomový pro Slavomíru Rusnákovou, která se zamilovala do gelových nehtů, a tak se začal psát příběh značky RUSCONA. Gelové nehty – přirozený vzhled s úžasnými detaily byly hnacím motorem. Brzdily ji však produkty, které pro modeláž zakladatelka Ruscony potřebovala. Proto se Slávka rozhodla pro vlastní produkty pod značkou RUSCONA.

Ruscona gel byl něco, co pro Slávku znamenalo vítězství. Německý výrobce špičkových produktů vyhověl zakladatelce ve všech jejích požadavcích na kvalitu, design i barvy. Pak už se mohlo jen testovat, ladit a papírovat, až se Slávce dostaly do ruk její první produkty. Ruscona gely, se kterými je radost pracovat. Celý příběh o vzniku značky najdete zde.

V čem tkví jedinečnost značky

  • ZDRAVOTNÍ NEZÁVADNOST – RUSCONA produkty jsou vyrobeny pod přísnou regulací EU
  • NETESTUJE NA ZVÍŘATECH – všechny produkty jsou testovány členy týmu RUSCONA, nikoliv na zvířatech
  • KVALITA – zaměřuje se pouze na takové množství produktů, u kterých dokáží garantovat 100% kvalitu
  • VYVÁŽENÝ POMĚR SLOŽEK – zajišťuje dokonalé přilnutí gelu k přírodnímu nehtu a dlouhou životnost gelových nehtů
  • PERFEKTNÍ ZÁKAZNICKÁ SLUŽBA – rady, reklamace i případné zdravotní problémy s vámi snadno vyřeší

Rozrůstání do Česka

RUSCONU a jejich vymazlené produkty si ihned oblíbila velká řada slovenských nehtařek. To byl impuls pro All Day Digital, kteří tuto jedinečnou značku chtěli nabídnout i českým nehtařkám a nehtovým studiím, které si špičkovou kvalitu zaslouží stejně jako na Slovensku. Později se připojila sesterská značka GLAMORA, která doplňuje značku o beauty segment a kosmetické příslušenství. Nyní se produkty pro značku RUSCONA vyrábí v mnoha zemích Evropy i celého světa.

Ruscona CZ žene neustále dál. Nejen, že má propracovaný a velmi přehledný e-shop, dokonce spustila i mobilní aplikaci https://www.rusconashine.com/cs/, síť pro nehtařky a nehtová studia, kam můžete chodit pro inspiraci nebo posílat dál tu vaši. Skvělým krokem jsou také Ruscona kurzy pro začátečníky až po next level i aktuální trendy modeláže nehtů, které může navštívit kdokoliv z vás.

Ruscona e-shop nabízí velké množství produktů, které nadále přibývají. Nejoblíbenějšími produkty jsou rozhodně ruscona gely a ruscona gel laky, k dostání v několika odstínech. Jejich skvělé vlastnosti i design přesvědčily velkou spoustu nehtařek, které je už nedají z ruky a pouze čekají na další barevnou škálu.

Ruscona nehty jsou tedy jedním velkým wau a samotná RUSCONA je neustále se rozvíjející značkou, žijící pro nehtový design. Naslouchat a být v přímém spojení s vámi je jejich poslání, a to se podle jejich slov nezmění.

Zdroj fotografií: ruscona.cz