5 způsobů, jak zakomponovat šaty do letního outfitu pro jakoukoliv příležitost

Udělat ze sebe módní bohyni je snadné, když víte, jak pracovat se základním kouskem, jako jsou šaty. Ať už se chystáte do práce, na párty, za kulturou, na nákupy nebo na procházku, tady je pět tipů, jak udělat i s obyčejnými šaty parádu.

Pracovní den v úchvatných šatech

Šaty do práce by měly být dostatečně formální, ale také příjemné na nošení. Volte střihy, které lichotí vaší postavě a neutrální barvy, které vyhovují vašemu profesionálnímu prostředí. Pro skvělý a profesionální look nemusíte obětovat své pohodlí. Zvolte pár značkových bot, které doplní váš outfit a dodají mu profesionální vzhled. V dnešní době nezaváháte se značkovými teniskami ani lodičkami.

Párty šaty, které dělají dojem

Připravujete se na párty v centru města? Vsaďte na šaty značky DSQUARED2. Tyto kousky jsou nejen stylové, ale také vysoce kvalitní. Zvolte správnou značkovou kabelku, která dokonale doplní outfit a také vytvoří místo pro vaše osobní věci.

Při výběru bot se nebojte experimentovat – značkové tenisky mohou vytvořit odvážný kontrast, zatímco vysoké podpatky dodají vašemu outfitu elegantní nádech.

Kulturní akce s grácií

Když jde o kulturní akce, volba padá na Pop Line nebo For Costume. Tyto značky nabízí širokou škálu šatů do společnosti, které jsou ideální pro divadelní představení, koncerty nebo výstavy. Pokud k nim přidáte značkovou crossbody kabelku, budete vypadat sofistikovaně a zároveň budete mít vše potřebné po ruce. A pokud jde o boty, volte něco elegantního a pohodlného. Značkové lodičky jsou většinou na jakoukoliv akci tou správnou volbou.

Nákupy v pohodlném stylu

Plánujete strávit den po obchodních centrech? Potřebujete něco pohodlného a praktického, ale stále módního. Léto je perfektní doba pro lehké značkové letní šaty. Kombinace šatů s párem značkových tenisek vytvoří pohodlný a šik outfit. Přidejte k tomu ještě dámskou mikinu na zip pro chladnější hodiny a budete připraveni na celý den!

Na procházku stylově v letním šatech

Chystáte se na procházku? Sáhněte po letních šatech z kolekce #VDR. Jsou lehké, pohodlné a vypadají skvěle s jakoukoliv dámskou značkovou obuví. Nezapomeňte přidat k outfitu nějaké doplňky – ledvinku nebo batůžek pro nezbytnosti a sluneční brýle pro dokonalý letní look!