UniCredit Bank: Finanční produkty a benefity pro zaměstnance

UniCredit Bank vznikla ze dvou bankovních domů a na českém finančním trhu figuruje více než 15 let. Nabídka finančních produktů kódu banky 2700 je pestrá jak pro občany, svobodná povolání, tak pro podnikatele, malé firmy a pro velké finanční instituce. Výhody a stabilitu nabízí UniCredit banka také svým zaměstnancům.

O UniCredit Bank

UniCredit Bank vznikla sjednocením dvou velkých bankovních domů, HVB Bank a Živnostenské banky. Na českém finančním trhu funguje UniCredit od roku 2007. V České republice i na Slovensku jsou finanční produkty kódu banky 2700 nabízeny pod názvem UniCredit Bank Czech Republic and Slovakia, a.s. UniCredit Bank. UniCredit Bank je silným hráčem na trhu, který se rychle rozvíjí. Nabídka kvalitních produktů je k dispozici jak pro firemní zákazníky, privátní, tak pro retailovou klientelu.

Oficiální webové stránky UniCredit Bank jsou k dispozici stanovy, etické kodexy a plnění cílů v souladu se zásadami transparentnosti. Samozřejmostí banky je UniCredit Bank internetové bankovnictví a Smart Banking, tedy banka v mobilu. Kód banky 2700, který patří UniCredit, se zaměřuje také na sponzorské aktivity, jež se zaměřují zejména na oblast umění a kulturního dědictví. Kromě toho se banka účastní celé řady projektů ve sportovní a vzdělávací oblasti.

Banka UniCredit je součástí velkých finančních skupin Evropy. Skupina UniCredit figuruje v 17 zemích, má pod křídly více než 40 milionů klientů a přes 8 500 UniCredit Bank poboček. Stabilní banka zaměstnává téměř 150 tisíc lidí. Volná místa a možnost kariéry jsou vypsaná na speciální webové stránce banky.

Nabídka finančních produktů UniCredit banky

UniCredit Bank internetové bankovnictví a Smart Banking umožňuje sjednání širokého seznamu finančních produktů. Občané si mohou sjednat a založit účty a karty, půjčky, hypotéky, pojištění, spoření a investice. Bližším pohledem si mohou klienti založit 3 druhy účtů, dále dětské účty, platební karty, kreditní karty a kontokorenty. V úvěrové nabídce UniCredit je půjčka, refinancování půjček, půjčka na bydlení a půjčka na auto.

Půjčky na bydlení od UniCredit Bank jsou hypotéky, nízkoenergetické hypotéky a refinancování hypotéky. Produkty pojištění jsou životní pojištění, pojištění majetku, cestovní, povinné ručení a doplňkové pojištění. Mezi spořením a investicemi se objevují vklady a spoření, pravidelné investice, jednorázové investice nebo investiční akademie.

UniCredit Bank poskytuje krátkodobé i dlouhodobé úvěry pro klienty z řad svobodných povolání. Dále také karty, účty a investice. Podnikatelé a menší firmy mohou využít služeb investování, účtů, karet a úvěrů. Podobné produkty jsou nabízeny také velkým firmám a finančním institucím. Nejnáročnějším klientům je k dispozici komplexní poradenství bankéřů.

UniCredit Bank kontakt

Zájemci o UniCredit Bank kontakt mohou využít zákaznické infolinky, e-mailové komunikace nebo nahrání vzkazu. Veškerý UniCredit Bank kontakt je vypsaný na webové stránce banky. Zákaznická infolinka pro dotazy ohledně produktů a služeb je na telefonním čísle +420 221 210 031. Non stop linka pro blokaci karet je dostupná na čísle +420 221 210 012. UniCredit Bank internetové bankovnictví nabízí i možnost odeslaných a přijatých zpráv. UniCredit Bank pobočky a bankomaty jsou zobrazené na mapě UniCredit Bank webové stránky.

Kariéra u UniCredit a benefity pro zaměstnance

U UniCredit je možné budovat kariéru. Volná místa jsou k dispozici na speciální webové stránce, která se zabývá kompletními údaji pro potenciální zaměstnance. Stránka obsahuje sekci důvodů, proč jít budovat kariéru do UniCredit. Je to celá řada benefitů pro zaměstnance, kam patří MultiSport karta, stravenky v hodnotě 135 Kč, týden dovolené navíc, až 7 dní sick days, volno v den narozenin zaměstnance, možnost home office, výhodné finanční produkty, lekce jógy na centrále banky a mnoho dalších.

MultiSport karta patří spolu se stravenkami a možností práce z domova mezi oblíbené benefity pro zaměstnance. Zaměstnavatelé se snaží vymýšlet novinky a vylepšení v nabízených benefitech, aby získali spokojené a zdravé zaměstnance. Nabídka volných míst je rozdělená podle oboru, lokality a úvazku. Mezi nabídkami zaměstnání se vyskytuje pracovní pozice na zákaznickém centru, ale i osobní bankéř.