Trend z online obchodu s oblečením: jak vytvořit kapsulový šatník?

Jestliže si chcete vytvořit tzv. kapsulový šatník, musíte mít alespoň malé povědomí o tom, jak kombinovat různé druhy oblečení. Pokud nejste zrovna módní guru, nezoufejte! Na následujících řádcích vám prozradíme, jak na to. Proto čtěte a pojďte se inspirovat společně s námi!

Jaké oděvy vybírat do kapsulového šatníku?

Kapsulový šatník by měl zahrnovat několik základních oděvů, které lze mezi sebou vkusně kombinovat. Díky oblečení v kapsulovém šatníku můžete tedy vytvořit celou řadu originálních outfitů, které využijete do práce, na rande, na oslavu i na volnočasové nošení. V letošní sezóně pofrčí zejména kalhoty a sukně s vysokým pasem. Do kapsulového šatníku zařaďte alespoň jedny džíny. Volit můžete světlou i tmavě modrou variantu. Hodit se vám budou v šatníku i plátěné kalhoty. Ty využijete na volnočasové nošení, ale také na pracovní schůzky. Každá trendy žena by měla mít ve svém šatníku alespoň jednu sukni nebo šaty. Sukně volte ty trapézové nebo plisované. Šaty potom oceníte v délce ke kolenům. Ty totiž využijete do práce, na oslavu i na rande. V kapsulovém šatníku si najde místo i módní košile. Volit můžete bílý model, který se neztratí v žádném stylovém outfitu. Vybírat si můžete kousky se stříbrnými dekorativními prvky, jako jsou knoflíčky nebo obšité kapsičky. Tyto detaily pak lehce sladíte i se svými stříbrnými nebo se zlatými šperky. Základ kapsulového šatníku by mělo tvořit i pohodlné bavlněné triko. Letos pak můžete do šatníku zařadit i trendy crop top.

Jaké barvy, vzory a motivy budou slušet oděvům ve vašem kapsulovém šatníku?

Do kapsulového šatníku zařaďte v ideálním případě tzv. neutrální barvy. Ty se totiž dobře kombinují s dalšími barevnými odstíny nebo se vzory a s motivy. V letošní sezóně budou in přírodní tóny barev. Dobrou volbou bude tělová, krémová či béžová barva. Vsadit však můžete i na černou nebo na bílou klasiku. Černá a bílá jsou barvy, které z módy nevychází. Oděvy v zmíněných barvách najdete i na oblíbeném e-shopu Bolf. Zaměříme-li se na vzory a na motivy, dejte přednost těm drobnějším před velkými a výraznými. In budou malé puntíky i slušivé proužky. 

Které boty a módní doplňky jsou dobrou volbou do kaspulových šatníků?

Aby byl váš kapsulový šatník dokonalý, chce to do něj zařadit i stylové módní doplňky. Hodit se vám do něj budou zlaté nebo stříbrné šperky. Vsadit můžete na hodinky, ale také na prstýnky nebo na náramky. Ale pozor! Vybírejte spíše hladké kousky. Ty se pak lépe zakomponují do nejrůznějších druhů společenských i volnočasových outfitů. Vhodný doplněk do kapsulového šatníku je i dámská kožená kabelka. Kožené kousky se hodí k sportovnímu i k společenskému stylu oblékání. Zároveň s koženou taškou si do kapsulového šatníku pořiďte i kožené boty. Dobrým řešením jsou např. mladistvé sneakersy. Na trhu je jich nespočet a mohou mít mnoho podob. Trendy jsou kousky s rovnou podrážkou, ale také modely na vysoké platformě. Ty mohou nosit dámy k šatům, k sukním, ale také ke kalhotám se zúženou nohavicí. V kapsulovém šatníku pak nic nezkazí ani sandály. Opět je můžete kombinovat se šaty i se sukněmi. Slušet vám budou ve sportovních, ale také v elegantně laděných outfitech. Na jaro a léto můžete do kapsulového šatníku zahrnout i baseballovou čepici. Tu unosíte nejvíce do města či na sportovní aktivity.