Comfy style – módně a pohodlně

Náročný den v práci, pochůzky po městě, návštěva přátel, návštěva posilovny… V dnešní době žijeme nesmírně rušným životem a neustále něco vyřizujeme. Z potřeby neustálého pohodlí se zrodil nový trend: comfy style. Jde o kombinaci městských módních trendů s ležérním oblečením z měkkých materiálů, díky kterému se budete cítit pohodlně a sebevědomě v každé situaci. Přesvědčte se sami, že je to pro vás ta správná volba.

Ideální na každodenní použití

Vzhledem k našim potřebám a životnímu stylu je rozumné se postarat o to, aby oblečení nejen dobře vypadalo, ale aby bylo také pohodlné a příjemné na nošení. Trend comfy style nám tuto možnost nabízí a dává nám svobodu vybrat si oblečení, které odpovídá naší osobnosti a zajistí nám pohodlí po celý den. Už nemusíte přemýšlet – pohodlí nebo styl, od teď si můžete užívat obojí. Špičkové značky dominující městským ulicím dobře ví, že praktičnost je to, na čem nám záleží každý den. Chcete zároveň zdůraznit svůj charakter a individuální styl? S pohodlným vzhledem si můžete vytvořit dokonalý komplet v každém ohledu. Zapomeňte na omezující, neforemné střihy. Místo toho se rozhodněte pro uvolněné, ležérní styly z měkkých látek, které zahalí vaše tělo. Základem pohodlného stylu je bezesporu… tepláková souprava. Prohlédněte si naše tipy na dokonalé outfity s touto městskou klasikou.

Dámské teplákové soupravy

Tepláková souprava už dávno není spojována s posilovnou a domácím odpočinkem. Dnes je jedním z nejsilnějších trendů streetového stylu, který si oblíbily miliony lidí po celém světě. Dámskou verzi teplákových souprav najdete v kolekcích značek, jako jsou adidas, Nike a Puma, které se mimo jiné postaraly o řadu variant. Pro ženy, které dávají přednost klasickým kombinacím, jsou ideální volbou teplákové soupravy v decentních odstínech. Můžete se rozhodnout pro soupravu v šedé, tmavě modré nebo černé barvě. Zpestřením budou kontrastní detaily, jako jsou slavné tři pruhy adidas. Tato minimalistická souprava je nadčasovou volbou, která bude skvělým základem pro každodenní outfity. Pokud však chcete svému šatníku dodat trochu energie, jsou k dispozici také teplákové soupravy v živějších barvách, které vytvoří dokonalou kombinaci s tlumenými doplňky. Barva není všechno a vybírat můžete také z různých střihů. Co třeba model s mikinou na zip a přiléhavými joggery? Nebo co takhle celkový vzhled v oversized velikosti? Ať už vám padne do oka cokoli, můžete si být jisti, že se vaše nové tepláky budou skvěle hodit k vašim oblíbeným teniskám nebo keckám. Nebojte se ani eklektického mixu s párem jehlových podpatků nebo sandálů na platformě.

Pánské teplákové soupravy

Tepláková souprava je samozřejmě také skvělou volbou pro pánské outfity. Jsou tou správnou volbou nejen tehdy, chystáte-li se vyrazit běhat nebo na kolo, ale také když si chcete vytvořit uvolněný, ležérní look pro každodenní nošení. Jejich univerzální design z nich dělá všestranný a velmi snadno stylovatelný kousek šatníku. V nabídce známých značek si každý najde něco pro sebe – od mikin přes hlavu a rozepínacích hoodie až po zúžené běžecké kalhoty a ležérní vzory. Pokud máte rádi městskou klasiku, zaujmou vás jednobarevné černé nebo tmavě modré tepláky. Alternativou jsou soupravy, v nichž se mikina barevně liší od kalhot, a snadno tak vytvoříte pestrý a zajímavý outfit. Stačí doplnit oblíbenými doplňky, jako je kšiltovka, bucket hat, batoh nebo ledvinka, a obout si pohodlné tenisky a můžete vyrazit na celý den.

Dovolte teplákovým soupravám, aby se staly vaším spojencem v oblasti pohodlí a stylu. Kde je najdete? Široký výběr najdete v internetovém obchodě 50 style!