Půjčka od Provident Financial – kontakt, kalkulačka

Jednou z nebankovních společností poskytujících půjčky ve vyšší finanční hodnotě je společnost Provident Financial. Na rozdíl od jiných nebankovních společností je zde možné dosáhnout úvěru ve výši až 130 000 Kč. Sjednání půjčky je velmi jednoduché, žadatel pouze vyplní krátký online dotazník a při splnění veškerých podmínek se peníze na účtu objeví velice rychle. Jaké jsou parametry půjčky? A jaké podmínky musí žadatel splňovat?

Provident půjčka se klientovi přizpůsobí – výši splátek půjčky je možné měnit podle aktuálních podmínek a schopnosti splácet. Schválení Provident půjčky je velice rychlé a peníze je možné vyplatit v hotovosti nebo zaslat na bankovní účet.

Provident půjčka na ruku

Provident půjčka na ruku patří k lepším produktům českého nebankovního trhu. Sama společnost Provident Financial se mezi lidmi netěší bezúhonné pověsti, jak uvádí recenze Provident, je to však spíše způsobeno tím, že tato firma patří k největším v České republice. V tak velkém počtu poskytnutých půjček se zkrátka vždy najdou příběhy, které jsou medializované, a přitom nemusejí být úplně pravdivé.

Právě díky tomu, že se jedná o velkou společnost, nemůže si firma dovolit skandály, a proto poskytuje jasný, přehledný a ucelený produkt a upozorňuje na všechna rizika, poplatky a náklady.

Klíčem k úspěchu společnosti je spokojenost jednotlivých zákazníků. Rychlost a jednoduchost Provident půjček na ruku je elegantním řešením, díky kterému se mnozí zákazníci ke společnosti vracejí. Dobré recenze Provident od stálých zákazníků pak přivádějí společnosti Provident další nové klienty, z některých se časem stávají i noví obchodní zástupci.

Snadná Provident půjčka

Nebankovní půjčka od Provident si zakládá na tom, aby byla co možná nejjednodušší a co možná nejrychleji vyřízená. Člověk si půjčí až několik desítek tisíc korun jenom tak, bez nutnosti předkládat celou řadu dokumentů.

  • půjčky na cokoliv
  • bez ručitele a bez front
  • fixní týdenní splátky
  • peníze do několika hodin
  • bez skrytých poplatků
  • půjčky již od 30 000 Kč
  • snadné a rychlé vyřízení žádosti
  • přehledná smlouva
  • záruka kvality – 10 let zkušeností
  • klient si sám vybere výši půjčky
  • u každé půjčky výběr z několika možností splátek

Provident se skutečně snaží nabízet půjčku každému, kdo o ni projeví zájem. Díky tomu, že jde o ověřeného poskytovatele, se není nutné obávat nekalých praktik, přesto je potřeba věnovat obchodním podmínkám a samozřejmě také smlouvě patřičný čas, v klidu si je přečíst, vyhodnotit a až pak podepisovat.

Jedině tak má člověk jistotu, že ví, co ho může v průběhu úvěrového vztahu čekat. Jinak jde na velice tenký led a nemá jasnou představu o tom, jaké sankce mu hrozí, jaká má práva a jaké povinnosti.

Rychlé řešení situace

Provident půjčka ihned na účet může být klientovi poskytnuta okamžitě. Není potřeba nikam chodit, nemusí se nikam volat. Veškeré náležitosti dokáže žadatel vyřídit přes internet a přes počítač. Stačí vyplnit krátký formulář Provident online, po Provident přihlášení, což nezabere více než pár minut, a zájemce má vyhráno.

Parametry půjčky od Provident Financial

Zájemce o Provident půjčku si může sjednat úvěr ve výši až 130 000 Kč. Minimální výše Provident půjčky je 30 000 Kč. Úroková sazba se pohybuje ve výši od 21,31 % p. a. a dobu splácení lze ujednat v rozmezí od 3 do 36 měsíců. Poskytovatel uvádí také, že maximální výše RPSN je 21,31 %.

Obecně je první půjčka poskytována na nižší částky, druhá půjčka Provident bývá poskytována na vyšší částky.

Klient kromě úroku hradí jen jeden poplatek. Výše tohoto poplatku není z nejnižších, zahrnuje totiž zpracování úvěru, garanci celkové ceny, péči o zákazníka, možnost splátkových prázdnin a garanci neuplatnění pohledávky v případě úmrtí zákazníka. Výši poplatku také ovlivňují výše půjčky a doba splatnosti.

Tento poplatek opravdu není zanedbatelný, proto si každý musí dobře rozmyslet, zda se Provident půjčka vyplatí.

Podmínky schválení Provident půjčky

Pro schválení Provident půjčky je nutné splňovat několik podmínek. První z nich je dosažení plnoletosti. Žadatel ve věku nižším než 18 let nemůže na půjčku od Provident dosáhnout. Žadatel musí mít trvalé bydliště na území České republiky. Půjčky pro cizince jsou obecně komplikovanější a je jednodušší o ně zažádat u bankovní společnosti.

Podmínky pro získání Provident půjčky:

  • plnoletost
  • trvalé bydliště v ČR
  • doklad o trvalém příjmu

Poslední podmínkou je prokázání trvalého příjmu. Žadatel tak může učinit přiložením výpisu z účtu nebo potvrzením o pravidelném příjmu od zaměstnavatele.

Provident kalkulačka

Na webových stránkách společnosti Provident Financial se nachází on-line Provident kalkulačka, díky níž si každý může orientačně spočítat celkovou cenu půjčky. Do Provident kalkulačky stačí zadat požadovanou výši půjčky a případně délku doby splatnosti.

Tato funkce je ideální pro lidi, kteří nad půjčkou přemýšlejí a rozhodují se, zda je půjčka výhodná. Sice jsou výsledky kalkulačky pouze předběžné a orientační, mohou však pomoci v rozhodování o sjednání půjčky.

Provident půjčka 10+1

Provident půjčka na účet 10+1 je lehce odlišným typem úvěru s pevnou dobou splatnosti 11 měsíců. Půjčit si lze od 10 000 Kč do 30 000 Kč. Tento úvěr má stálé, přehledné a velmi jasné podmínky. Klient v 10 splátkách pokryje výši úvěru a 11. splátka představuje veškeré poplatky za sjednání půjčky.

Úroková sazba a RPSN jsou pevně dané. Výše úrokové sazby je 19,48 % a výše RPSN se rovná 21,31 %. Díky jednoduchým neměnným podmínkám a fixované výši úroků a RPSN klient předem přesně ví, kolik celkově zaplatí. O půjčku se žádá online.

Podobné půjčky

Půjčka od Provident je jedinečná v tom, že zákazníkům nabízí úvěry až do výše 130 000 Kč, zatímco jiné společnosti nabízí půjčky v řádech desetitisíců. Mimo Provident Financial nabízí podobné úvěry například tyto společnosti:

  • Ferratum Creditlimit (2 500-80 000 Kč)
  • Razdva půjčka (5 000-100 000 Kč)
  • Pronto půjčka (10 000-100 000 Kč)
  • Pojištěná půjčka (5 000-166 000 Kč)
  • Fajn půjčka (4 000-150 000 Kč)

Společnost Provident Financial nyní nově nabízí také půjčku Creditea. Ta funguje podobně jako kontokorentní úvěry, jedná se o tzv. finanční rezervu.

Další společností nabízející nebankovní půjčku je společnost Emma’s Credit. Ta nabízí půjčku CreditGo. Půjčka CreditGo je bezúčelová, žadatel ji tedy může využít na cokoliv. Řadí se mezi tzv. rychlé půjčky, které se vyznačují rychlým sjednáním a rychlým obdržením peněz. Maximální výše půjčky je zde ovšem výrazně nižší než je tomu u půjčky od Provident. Půjčka CreditGo je poskytována ve výši maximálně 15 000 Kč.

Půjčka od Zonky.cz

Dříve musel žadatel oslovit některou z bankovních společností, a pokud nesplňoval poměrně přísné podmínky, bylo zapotřebí požádat o úvěr u nebankovní společnosti. Nebankovní společnosti se naopak vyznačují poměrně benevolentními podmínkami, nevýhoda je ovšem ve vysoké úrokové sazbě a RPSN.

S novým způsobem půjčování peněz přišla společnost Zonky.cz. Koncept půjčování peněz od lidí funguje na principu dvou skupin lidí. První skupina lidí si potřebuje půjčit peníze a z nějakého důvodu nemůže nebo nechce požádat o půjčku u banky nebo nebankovní společnosti. Druhou skupinu tvoří drobní investoři, kteří chtějí své peníze zhodnotit.

Tímto způsobem je možné si půjčit částku od 5 000 Kč do 1 200 000 Kč. Půjčku je možné splácet až 10 let a nejnižší úroková sazba je 4,49 % p.a. Nejvyšší úroková sazba může být 19,99 % p.a. Žadatel o půjčku Zonky nesmí být v exekuci, nesmí mít nesplacené jiné úvěry, musí mít trvalé bydliště na území ČR, být plnoletý a vlastnit bankovní účet.

Zařídit půjčku u Zonky.cz si žadatel může přes Zonky přihlášení, kde uvede veškeré potřebné údaje. Pokud si není jistý, zda je pro něj půjčka výhodná, může využít Zonky kalkulačku, která mu ukáže podmínky splácení na míru.

Provident – kontakty

Společnost Provident Financial s. r. o. je členem mezinárodní skupiny International Personal Finance – IPF. V současné době poskytuje své služby ve 12 zemích světa. Provident půjčku lze získat jako půjčku Ostrava, neboť tam má společnost pobočku.

Sídlo společnosti Provident Financial s.r.o.:

Olbrachtova 9/2006
140 00 Praha 4

Provident kontakt – telefon pro žadatele o půjčku: 800 153 153 (všední dny: 8 – 20 hodin, víkend: 9 – 18 hodin)
Provident kontakt – telefon pro stávající zákazníky: 800 660 666 (všední dny: 8 – 20 hodin, víkend: 9 – 18 hodin)

Provident Brno: Vídeňská 815/89A, 639 00 Brno-střed
Provident Ostrava: Gregorova 2582, 702 00 Moravská Ostrava a Přívoz

E-mail: zakaznicky.servis@provident.cz
Web: www.provident.cz