Uhlířské špagety – nejlepší recept

Recept na uhlířské špagety představuje jedinečnou kombinaci italských těstovin a bohaté, nasycující omáčky s uzeným masem a rajčaty. Tento pokrm má původ v italské kuchyni a získal si srdce mnoha gurmánů díky svému výraznému a sýrovému charakteru.

Pokud toužíte po jednoduchém, ale bohatém pokrmu, který udělá radost celé rodině, neváhejte vyzkoušet tento recept na uhlířské špagety.

Uhlířské špagety jsou skvělým způsobem, jak si dopřát chvíli radosti při jídle. Tato chutná a sýrová omáčka se perfektně sladí s dlouhými špagetami, které ji absorbují a získávají nezapomenutelnou chuť. Tento recept vám umožní prozkoumat jiný rozměr těstovinových pokrmů a zároveň přináší vůni uzeného masa, která oslní vaše smysly.

Suroviny:

  • balíček špaget
  • sůl
  • 80 g másla
  • 150 g suchého salámu
  • 100 g strouhaného parmazánu

Postup přípravy:

  1. Ve větší nádobě v osolené vodě uvaříme špagety. Salám pokrájíme na malé kostičky a na lžíci másla osmahneme.
  2. Do velké mísy dáme zbytek másla, vejce, sýr opepříme a dobře vidličkou rozšleháme. Uvařené a scezené špagety dáme do směsi, přidáme ještě horký osmahnutý salám a vše promícháme.
  3. Podáváme ihned s mísou hlávkového salátu.

Doufáme, že jste si tento recept na uhlířské špagety užili a že jste si vychutnali jeho výraznou a nasycující chuť. Tento pokrm je skvělým důkazem toho, že jednoduchost může být spojena s výborným chuťovým zážitkem.

Podávejte ho jako hlavní jídlo nebo na oslavách, ať už máte chuť. A nezapomeňte si dopřát sklenku dobrého vína k tomuto lahodnému pokrmu. Buďte kreativní a přizpůsobte recept podle svých chutí a preferencí.