Rychlá půjčka ihned – peníze na účet bez příjmu

Dnešní doba si žádá peněžní rezervu a jistotu. Jenže co dělat, když je výplata daleko a objeví se nečekané výdaje nebo nejde obecně vyjít s penězi? Nabízí se rychlé půjčky. O co jde a jaký je jejich princip?

Nečekané výdaje dokážou zaskočit každého, a to velmi rychle. Co však zrychlit nejde, je čekání na výplatu, které je hlavně v dnešní době velmi úmorné. Jedna z možností, jak tomu napomoci, je rychlá půjčka ihned. Jedná se o alternativu rychlé výplaty peněz, a to ať už bankovním, nebo nebankovním způsobem.

Rychlá půjčka ihned je malá krátkodobá půjčka, obvykle poskytována nebankovními institucemi a soukromými investory. Jde o půjčku do několika málo tisíc korun na jakékoliv účely. Není totiž potřeba nikomu říkat, na co se peníze použijí.

Jedná se o princip půjčky nejvíce využívaným v České republice. Jde o rychlé, snadné a vysoce efektivní řešení při finanční krizi. Může o ní žádat každý člověk starší 18 let, jenž je způsobilý k právním úkonům. Prakticky nic dalšího není třeba.

Rychlá nebankovní půjčka bez registru

Poskytovatel nenahlíží do registru dlužníků a při nižších částkách nepotřebuje ani jiné další potvrzení. Jedná se jistě o výhodu rychlé půjčky bez registru Je řeč o rychlé půjčce bez dokládání příjmů a dokladu o zaměstnání. Rychlá půjčka vyřeší klientův aktuální nedostatek finančních prostředků. Nabízí se tedy rychlá nebankovní půjčka bez registru. Pokud má klient zájem o půjčku ve vyšší hodnotě, může požádat o Smart půjčku.

Rychlá půjčka pro nezaměstnané

Najít zaměstnání je někdy velmi obtížné, jakmile se člověk ocitne ve špatné situaci. Pokud ji aktivně hledá, lze zkusit rychlou půjčku pro nezaměstnané. Její výhodou je nedokládání zaměstnání ani finančních prostředků, které by se předkládali poskytovateli. Oproti klasickým bankovním půjčkám se u většiny nebankovních společností lze dočkat vyhovění, neboť se najdou rychlé půjčky příjmu.

Rychlá půjčka bez dokládání příjmů

Jedná se o krátkodobé úvěry na nízké částky, jež pomohou překlenout obtížnou situaci. S čím je však třeba počítat je, že rychlá půjčka pro nezaměstnané bude bez zaměstnání poměrně nákladná.

Rychlá půjčka ještě dnes

Rychlá půjčka ještě dnes je nebankovní úvěrový produkt, rychlost vyřízení rychlé půjčky. Vyřízení rychlé půjčky probíhá stejně rychle u jiných rychlých půjček, a to obvykle do 24 hodin.

Peníze má klient ještě týž den, pokud je klientem požadovaná rychlá půjčka schválená v bankovním sektoru. V případě, že rychlá půjčka, o kterou klient žádá, není schválena v bankovním sektoru, pokračuje se obvykle se žádostí o rychlou půjčku v sektorech nebankovních, kde je velká šance, že klientem požadovaná rychlá půjčka bude schválena.

Efektivní půjčka

Rychlé půjčky ihned značí efektivní a funkční nástroj, který využívají desetitisíce lidí každý den. Nejde o klasickou bankovní půjčku. Zpravidla se jedná o půjčku od nebankovní společnosti, což však nemusí znamenat nic špatného.

Půjčka na ruku

Velké a zavedené nebankovní firmy dnes fungují na stejném principu jako banky, akorát nepotřebují od svých klientů tolik garancí a zajištění. A právě v tom je výhodná i rychlá půjčka na ruku, kterou může získat i člověk s aktuálně splatným dluhem. U banky by neměl šanci, kdežto u nebankovní společnosti je pro něj připravena právě tato půjčka.

Když není rychlá půjčka schválena ani v nebankovním sektoru, lze rychlou půjčku získat s ručením nemovitosti nebo se spolužadatelem. Pokud má klient záznam v registru neplatičů může získat půjčku v některém z nebankovních sektorů, kde nemá tento záznam vliv na schválení rychlé půjčky.

Rychlá půjčka online

O rychlou půjčku lze požádat jednoduše online. Stačí vyplnit jednoduchou žádost prostřednictvím online formuláře. Potom zájemce zkontaktuje operátor a vyřídí se zájemcem náležitosti půjčky rychle na účet. Výsledek žádosti o rychlou půjčku se žadatel dozví během několika málo okamžiků.

Klient nemusí při žádosti o půjčku volat na drahé linky nebo platit nehorázné poplatky za poskytnutí půjčky předem a bez jistoty výsledku, zda mu bude půjčka poskytnutá. Rychlá půjčka online je nebankovní půjčka, o kterou může zažádat online a zcela zdarma.

Rychlá půjčka na splátky

Důležitým prvkem u rychlých půjček na splátky je i možnost prodloužení splácení, a to až na trojnásobek původní doby. To mohou žadatelé o půjčku využít v takové situaci, kdy nedostanou plánovanou výplatu na účet v daném termínu a musejí čekat déle.

Bez možnosti prodloužení by se mohli dostat do velkých problémů. Takhle jim však žádné sankce nehrozí, pokud tedy zvládnou včas svou půjčku prodloužit o potřebný počet dnů a týdnů.

Jak o půjčku požádat

Rychlá půjčka ihned na účet je snadná, rychlá a efektivní půjčka, která umožňuje prakticky komukoliv, aby získal slušné peníze bez zbytečného papírování. Stačí vyplnit krátký dotazník na internetu a o všechno ostatní už se stará poskytovatel půjčky.

Ten totiž zabezpečí veškerou administrativu, detaily a okolnosti dané půjčky. Na klientovi je, aby si vybral částku a termín splatnosti. O všechno ostatní se postarají jiní. To je moderní svět elektronických a online půjček.

Rychlá SMS půjčka

V dnešní éře mobilních zařízení není divné, že i SMS prostředí si vyžádalo svoji úlohu v tomto směru. Existuje mnoho portálů, které ukážou a pomůžou v jejich uskutečnění. Rychlé SMS půjčky fungují sice různě, spojuje je však princip telefonního čísla a zaslání SMS do vybrané nebankovní společnosti.

Klient uvede:

  • výši půjčky
  • číslo účtu
  • pár osobních údajů

Některé společnosti budou ještě požadovat osobní doklad, u druhých se pro změnu ozve rovnou sám operátor.

Equa Bank Minutová půjčka alias Raiffeisenbank

Společnost Equa Bank se 14. listopadu 2022 spojila s Raiffeisenbank. Všechny jejich podmínky však bývalým klientům zůstávají stejné. Schválení netrvá déle než pár minut a peníze má klient na účtu již do 3 minut. Nicméně při sjednávání této půjčky Equa Bank kontroluje záznamy klienta v registru, tudíž se nejedná o kompletní půjčku bez registru.

Klienti si mohou u Equa Bank zažádat o půjčku až ve výši 5 000 Kč až 1 200 000 Kč s úrokem od 5,7 % p. a. a splatnost s mohou sjednat od 3 do 120 měsíců. Klienti zároveň mohou půjčku předčasně splatit bez poplatků a sami si mohou zvolit termín splatnosti.

mBank půjčka

Rychlou půjčku ihned nabízí také společnost mBank. Klienti, kteří využívají mKonto, mají výhodu v tom, že banka jim úvěr schválí mnohem rychleji, třeba do 3 minut. Uživatelé mKonta mají půjčku schválenou mnohem dříve než zájemci, kteří přicházejí do mBank nově.

Každý klient si může výši půjčky sjednat individuálně. Maximální částka pro půjčku je 1 000 000 Kč, klienti si mohou půjčovat již od 10 000 Kč s úrokem od 2,99 % p. a.. Splatnost půjčky se domlouvá na dobu od 10 do 96 měsíců. Úvěr je navíc zcela bez poplatků.

MONETA Expres půjčka

Po sjednání MONETA půjčky klientovi dorazí peníze na účet do 5 minut po podepsání smlouvy. Smlouvu lze bez problémů podepsat i online. Pro úspěšné sjednání MONETA Expres půjčky je potřeba splňovat následující podmínky:

  • plnoletost + občanský průkaz
  • druhý průkaz totožnosti (řidičský průkaz nebo cestovní pas)
  • placení daní pouze v ČR
  • vlastní účet v české bance
  • doložení příjmů (formou výpisů z účtu)
  • české telefonní číslo a smartphone

V rámci MONETA Expres půjčky si klient může půjčit online až 800 000 Kč s úrokem od 6,4 % ročně s RPSN od 6,6 %. Klient není povinen platit žádné poplatky za vedení úvěru.

Zaplo půjčka

Půjčka Zaplo garantuje, že peníze dorazí na účet zájemce již do 15 minut od schválení žádosti o půjčku. Jedná se o nebankovní půjčku, to znamená že půjčku může získat téměř kdokoliv. Je tu kritérium, které celý proces urychlí, jde o rychlou půjčku bez doložení příjmů a registru. Půjčka je nabízena v rozmezí od 1 000 Kč do 30 000 Kč. Jde tedy o mikropůjčku.

Pro nové klienty Zaplo nabízí první půjčku zdarma. Napoprvé si klient může domluvit půjčku až do 16 000 Kč na maximální délku splatnosti 30 dní. V případě včasného splacení nemusí klienti zaplatit žádné poplatky navíc.

Co je k tomu potřeba? Vyplnit žádost o půjčku, na kterou Zaplo odpoví během několika minut. Následuje rychlé vyřízení. Díky jednoduchému formuláři a modernímu ověření všech náležitostí je vše vyřízeno velmi rychle. Jestli je půjčka schválena, sdělí portál neprodleně.

Rychlá půjčka ihned jako východisko z problémů

Půjčky ihned jsou často vnímány jako východisko z dluhové spirály. Ovšem jedná se jen o chvilkové řešení, neboť se tím finanční potíže zase o něco navýší. Jeden dluh se její pomocí splatí, ale další dluh vzápětí vznikne. Pokud je klient totiž dlužníkem, dívají se na něj v bance skrz prsty a peníze mu nepůjčí. Pokud tedy zájemce v minulosti udělal chybu, není možné ji opravit.

Kdežto u nebankovní instituce pomocí této půjčky má žadatel zdánlivě šanci na druhou šanci. Prostě si půjčí za lepších podmínek bez registru a doložení příjmů, splatí minulou nevýhodnou půjčku a je opět v klidu.

Je však třeba počítat s tím, že dříve či později člověka dluhy doženou, nelze donekonečna splácet půjčky novými půjčkami. Není výjimkou, že situace lidí, kteří se do dluhové spirály dostali, skončí osobním bankrotem. Namísto půjčování si na splátky dluhů je lepší požádat o pomoc odborníky z neziskových organizací, které jsou na řešení dluhů a problémů s nimi spojených přímo zaměřené.